WEBINAARI M365-VARMUUSKOPIONTI OPPILAITOKSISSA

Onko organisaatiossanne käytössä Microsoftin M365? Onko organisaatiosi hoitanut esim. sähköpostinne ja sharepoint-tiedostojen varmuuskopioinnit?

Tiesitkö että Microsoftin M365-tuoteperheen tuhotut tiedot säilyvät roskakorissa n.90 päivää? Tämän jälkeen tietoja ei voida enää palauttaa. Lisäksi roskakorilla on kiintiö datan määrän suhteen, ja jos tämä raja täyttyy ennen tuota 90 päivää, aletaan tiedostoja poistaa roskakorista.

Organisaation dataa uhkaa nykypäivänä myös haittaohjelmat, kyberrikolliset ja myös inhimilliset virheet. Onneksi datan suojaamiseksi on vaihtoehtoja, ja pilvipalvelun ollessa kyseessä luontevin keino varmistaa data on pitää varmuuskopio pilvessä.

Tervetuloa kuuntelemaan miten organisaationne voi vaivattomasti ja kustannustehokkaasti varmuuskopioida M365-pilvipalvelun datan – Microsoft, Barracuda ja XaaSIT Oy järjestävät aiheesta webinaarin ke 30.11 klo 14-15.

Webinaarin ohjelma

  • Aloitus ja esittäytyminen (XaaSIT, Barracudan esittäytyminen englanniksi, Microsoft EDU)
  • Microsoftin puheenvuoro (Timo Hänninen/Microsoft)
  • Barracuda-esitys ja demo (Juuso Järvenmäki/XaaSIT)
  • Asiakasreferenssi
  • Next steps