WEBINAARI M365-VARMUUSKOPIONTI OPPILAITOKSISSA II

Onko organisaatiossanne käytössä Microsoftin M365? Onko organisaatiosi hoitanut esim. sähköpostinne ja sharepoint-tiedostojen varmuuskopioinnit?

Tiesitkö että Microsoftin M365-tuoteperheen tuhotut tiedot säilyvät roskakorissa n.90 päivää? Tämän jälkeen tietoja ei voida enää palauttaa. Lisäksi roskakorilla on kiintiö datan määrän suhteen, ja jos tämä raja täyttyy ennen tuota 90 päivää, aletaan tiedostoja poistaa roskakorista.

Organisaation dataa uhkaa nykypäivänä myös haittaohjelmat, kyberrikolliset ja myös inhimilliset virheet. Onneksi datan suojaamiseksi on vaihtoehtoja, ja pilvipalvelun ollessa kyseessä luontevin keino varmistaa data on pitää varmuuskopio pilvessä.

”Barracudan tuotteen avulla olemme voineet madaltaa rikejämme datan jatkuvuuden osalta. Myös ensimmäiset palautukset on tehty, ja opiskelijoiden teams-kanavalla olleet hävinneeksi luulleet tiedostot saatu palautettua” – Suomalainen varmistusasiakas yli 10 000 hengen organisaatiosta

Tervetuloa kuuntelemaan miten organisaationne voi vaivattomasti ja kustannustehokkaasti varmuuskopioida M365-pilvipalvelun datan – Microsoft, Barracuda ja XaaSIT Oy järjestävät aiheesta webinaarin ma 19.6 klo 14-15:00.

Webinaarin ohjelma:

– Aloitus ja esittäytyminen (XaaSIT, Barracudan esittäytyminen englanniksi, Microsoft EDU)
– Microsoftin puheenvuoro (Timo Hänninen/Microsoft)
– Barracuda-esitys ja demo (XaaSIT)
– Asiakasreferenssi
– Next steps

Webinaariin pääset ilmoittautumaan oheisesta linkistä: