XaaSIT Oy valittu Hansel-sopimustoimittajaksi

XaaSIT Oy:n panostus laadukkaisiin tietoliikenneratkaisuihin ja palveluihin jatkuu. XaaSIT on valittu Hansel-sopimustoimittajaksi tietoliikenteen laitteisiin ja palveluihin kaudelle 2019-2023, joten asiakkaat jotka voivat hyödyntää Hansel-sopimuksia voivat jatkossa hankkia meiltä em.laitteet ja palvelut myös Hansel-sopimuksella. Ostaminen on tehty helpoksi, kilpailutuksen tehneet asiakkaat voivat tehdä hankinnat XaaSIT:n verkkokaupasta

Tietoliikenneverkon laitteet palveluineen 2019-2023 sopimukseen kuuluvat tietoliikenneverkon laitteet, kuten
• lähiverkon (LAN ja WLAN) laitteet
• laajaverkon (WAN) laitteet
• konesaliverkon laitteet
• tietoturvalaitteet

Laitteiden lisäksi sopimuksella voidaan hankkia laitteisiin kiinteästi liittyvät muut tuotteet, kuten lisätarvikkeet, ohjelmistot, ohjelmistojen käyttöoikeudet sekä laitteisiin liittyvät palvelut. Laitteisiin liittyviä palveluja ovat esimerkiksi asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut sekä asiantuntijapalvelut.

”Olemme erittäin mielissämme päästessämme tarjoamaan vankkaa osaamistamme Hansel-asiakkaille dynaamisen hankintajärjestän puitteissa. Kentällä nähdään!” toteaa XaaSIT Oy:n Myyntijohtaja Juuso Järvenmäki