Palvelut

KYBERTURVALLISUUS

Tiedustelu ja analytiikka

XaaSIT tiedustelupalvelu kartoittaa organisaation hyökkäyspinta-alan muodostaen paremman kokonaiskuvan yrityksen tietoturvan tilasta.

Tiedustelupalvelulla kartoitat myös organisaatiosi haavoittuvuudet ja organisoit korjaavat toimenpiteet helposti ja tehokkaasti.

XaaSIT analytiikkapalvelu tarjoaa näkyvyyden palveluiden suorituskykyyn sekä saatavuuteen.

Konsultointi ja Auditointi

XaaSIT:n konsultit auttavat tunnistamaan tietoturvaekosysteemisi haasteet sekä tarvittavat korjaustoimenpiteet.

XaaSIT:n konsultointipalvelut auttavat laatimaan organisaatiolle tietoturvastrategian sekä tunnistamaan kehityskohteet tietoturvan eri osa-alueille.

Konsultointipalvelut tarjoavat palveluita myös tietoliikenne-, päätelaite- ja IoT-puolelle. Meiltä saat apua myös GDPR –asetuksen tai ISO 27001 standardin vaatimuksiin.

YKSILÖ

Päätelaitteet elinkaaripalvelu

  • Pääte- ja oheislaitteet sekä ohjelmistot
  • Kauppapaikan linkitys asiakkaan hankintajärjestelmään
  • Puskurointi, esiasennus ja toimitus, MDM mobiililaitteille, varalaitepalvelu
  • Asset management
  • HelpDesk/tiketöinti/huoltokutsut
  • Kierrätyspalvelut

Salauksen hallinta

XaaSIT synkronoitu salaus suojaa organisaatiota tietovuodoilta. Tieto on salattu kaikkialla ja ulkopuolisten pääsy tietoon on estetty.

Salausratkaisu mahdollistaa myös lokaatio- tai tiedostokohtaisen salauksen suojaten pilvipalveluita sekä siirrettäviä tallennusmedioita.

Keskitetyllä hallinnalla voidaan hallita päätelaitteiden BitLocker- tai FileVault-salausavaimia sekä suorittaa ylläpitäviä toimintoja.

Loppukäyttäjän tietoturva

Loppukäyttäjän tietoturvaan XaaSIT tarjoaa kokonaisuuden, joka koostuu päätelaitteen tietoturvaohjelmistosta, salauksen hallinnasta ja salasanojen suojauksesta.

XaaSIT:n tietoturvakokonaisuus suojaa päätelaitteet tehokkaasti uusimpia uhkia vastaan.

XaaSIT tietoturvallinen päätelaite on valmiiksi konfiguroitu kokonaisuus, joka tarjoaa turvallisen alustan jokapäiväiselle työskentelylle.

Päätelaitehallinta

XaaSIT päätelaitepalvelu tarjoaa kattavat elinkaaripalvelut päätelaitteille puhelimista tabletteihin ja tietokoneisiin. Modulaarinen palvelumallimme kattaa kaiken hankinnasta ja rahoituksesta käyttöönoton kautta laitteiden hallintaan ja aikanaan käytöstä poistoon.

Koska missiomme on edistää asiakkaidemme digitaalista mielenrauhaa, toimitamme teille päätelaiteratkaisut missä organisaationne tieto, tietoa käsittelevät henkilöt, sekä laitteet ovat korkeasti suojattuja.

TIETOLIIKENNE

Verkot

Verkkoratkaisu yhdistää toimipisteesi tietoturvalliseksi kokonaisuudeksi.

XaaSIT:n tietoturvallinen verkkoratkaisu reagoi automaattisesti verkossa havaittuihin uhkiin eristäen epäilyttävästi käyttäytyvän päätelaitteen muista verkon käyttäjistä ja resursseista.

XaaSIT:n palomuuriratkaisu suojaa palveluita tehokkaasti. Yhdessä päätelaite- ja verkkoratkaisun kanssa palvelu muodostaa kokonaisuuden, joka reagoi automaattisesti verkossa havaittuihin tietoturvapoikkeamiin.

Pääsynhallinta

XaaSIT:n kehittyneet pääsynhallintaratkaisut auttavat muodostamaan reaaliaikaisen tilannekuvan verkkoon sallituista käyttäjistä tai päätelaitteista.

Pääsynhallintaratkaisulla voidaan hallita myös verkon staattisia komponentteja kuten tulostimia tai valvontakameroita.

Hienojakoinen pääsynhallinta mahdollistaa joustavan ratkaisun BYOD- ja IoT-laitteille.

Synkronoitu tietoturva

XaaSIT:n synkronoitu tietoturva yhdistää salauksen, tietoliikenneverkon, päätelaitteen ja palvelut yhdeksi tietoturvakokonaisuudeksi.

Kokonaisuus reagoi automaattisesti havaittuihin uhkiin ja poikkeamiin tarjoten kattavat raportointi- ja havainnointityökalut näiden analysointiin.

Synkronoitu tietoturva suojaa myös tehokkaasti nollapäiväuhkia vastaan, eristäen haavoitetun kohteen automaattisesti.

DATA

Varmistus

Varmistuspalvelu varmuuskopioi tiedot päätelaitteista ja pilvipalveluista. Tiedostojen tai sähköpostien palautus onnistuu yksittäisen tiedoston tai viestin tarkkuudella.

Moderni varmistuspalvelu huomioi sekä lainsäädännön että organisaatioiden erilaisten loppukäyttäjien tarpeet. Yksittäisen sähköpostin palauttaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, kuten myös tarvittaessa koko järjestelmän tietojen palautus.

XaaSIT varmistusratkaisujen avulla takaat liiketoimintasi jatkuvuuden. Varmistamme sekä konesalin, päätelaitteiden että pilvipalveluissa olevan tiedon.

Tallennus

Organisaatioissa tieto ja sen suojaus näyttelee erittäin tärkeässä roolissa. Suhtaudummekin asian vaativalla vakavuudella datan säilytykseen ja suojaamiseen. Oli kyse sitten tarpeesta fyysiselle levyjärjestelmälle omassa tallennusverkossa, hyperkonvergenssiratkaisusta tai pilvitallennustilasta, XaaSIT tarjoaa teille tietoturvalliset ratkaisut ja luotettavan hankintakanavan.

Periaatteidemme mukaisesti tarjoamamme ratkaisut ja edustamamme päämiehet takaavat korkean suorituskyvyn, vähäisen ylläpitotyön tarpeen ja korkean suojauksen.

IOT JA FYYSINEN TURVALLISUUS

IoT

XaaSIT tarjoaa IoT-laitteille kehittyneet pääsynhallintapalvelut, sekä tietoturvalliset ja kustannustehokkaat tiedonsiirtopalvelut.

Saat reaaliaikaisen näkymän kaikkiin palvelussa oleviin laitteisiin. Hallitset IoT-laitteiden tiedonsiirtoa ja saavutettavuutta kootusti samasta näkymästä.

Palvelussamme on kehittyneet vianselvitystyökalut ja autamme muita IoT-palveluntarjoajia varmistamaan asiakkaille luvatun palvelutason (SLA).

Tarjoamme laitevalmistajille mahdollisuuden asennettujen IoT-laitteiden päivitykseen turvallisesti ja hallitusti.

Kauttamme saat myös IoT-laitteet eri tarkoituksiin.

Fyysinen turvallisuus

XaaSIT tarjoaa modernit valvontakamerat ja niistä syntyvän valvontamateriaalin tallennusratkaisut, valvontaympäristön kokonaistietoturvaa unohtamatta.

Suojaa fyysistä infraasi ratkaisulla, jossa sekä kuvamateriaaliin että laitteisiin on pääsy vain auktorisoiduilla organisaatiosi jäsenillä ja yhteistyökumppaneilla.